Per a gestionar el coneixement de la vostra empresa, cal controlar el vocabulari que sosté aquest coneixement.

El coneixement i la cultura d’una empresa o d’un organisme està dipositat sobretot en textos.

El vocabulari clau corporatiu o institucional, els termes especialitzats de les àrees d’activitat i l’estil de comunicació són el nucli d’aquests textos. Cal  una proposta completa per crear, millorar, consultar i emprar adequadament aquest coneixement.

La identificació, l’organització i la taxonomia dels termes i de les paraules clau, a partir dels textos del client,; La traducció dels glossaris a totes les llengües de treball;  L’estructuració i la càrrega de la terminologia en el sistema web interactiuens ha de permetre la “Gestió d’usuaris i permisos”, les “Consultes per llengua i àrea temática” ; Les “Propostes i comentaris de millora o ampliació”; La “Exportació a sistemes de traducció assistida per ordinador” (Compatibilitat amb l’estàndard Martif, o o altres a desenvolupar)  i l’aplicació de la terminologia corporativa i especialitzada en les traduccions, a través de les eines TAO i els seus sistemes de gestió contextual.

orientadorweb-artículos-seo-2

Anuncios

Acerca de 200palabras

Gestor de Cuentas" y "Consultor comercial" con 11 años de experiencia en el campo de la traducción, localización, internacionalización y recursos lingüisticos en general. Mi máximo interés radica en cubrir las necesidades de mis clientes en estos campos y satisfacer sus expectativas con las soluciones o servicios más adecuados siguiendo los requerimientos de cada proyecto.
Esta entrada fue publicada en Empresas, En que puedo ayudarle, Joan Carles. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s